Ook Dorine Deneweth in de bloemen gezet

Dorine Deneweth werd geboren op 21 juni 1958 in Torhout en werd deze zomer dus 60 jaar jong. Zij ging op pensioen vanaf 1 juli 2018 na een loopbaan van meer dan 33 jaar als schoonmaakster en keukenhulp bij  OCMW Torhout (33 jaar en 9,5 maand).

Overzicht loopbaan

Dorine liep school in Torhout, waarna ze in 1972 fulltime werd aangenomen als textielbewerkster bij tapijtweverij Bartholomeus in de Nieuwstraat, waar ze 6 jaar werkte.

Ze huwde in 1977 met Pol en bleef daarna enige tijd thuis om voor de kinderen en haar inwonende vader te zorgen.

Dorine kwam voor het eerst in dienst bij het OCMW op 7 mei 1984 en werkte vijf maanden in de externe poetsdienst, eerst voltijds, dan even halftijds.

Na een korte onderbreking, kwam zij op 1 februari 1985 opnieuw in dienst bij het OCMW, deze keer met een vast contract. Ze werkte onder andere in de wasserij van het woon- en zorgcentrum en sprong bij in het onderhoud. Zij verving bijvoorbeeld Marijke Van Oost, een fervent duivenliefhebster die het weekend graag eens vrij had om zich ten volle op de duivensport te storten.

Een nieuwe uitdaging kwam op 15 november 1997. Dorine werd dan bijkomend aangesteld als 0,25 keukenhulp. In 1998 werden haar prestaties in de keuken verhoogd tot halftijds en in het jaar 2000 werd zij volledig in de keuken ingeschakeld.

Toen ze 50 werd, verminderde ze haar prestaties vanaf 1 juli 2008 tot aan haar pensioen via loopbaanonderbreking tot halftijds.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *