Comedy for Nepal

Op zaterdag 10 november geven Han Coucke, 3 lokale comedians en MC De Mugge van Brugge in Club de B in Torhout het beste van zichzelf voor Nepal. Kom je lachspieren activeren ten voordele van het goede doel en leer nieuw, lokaal comedytalent kennen.

Han Coucke, Guy Brinckman, John ‘Bobo’ Bollenberg, Kenny Deroo en MC De Mugge van Brugge trekken op zaterdag 10 november hun comedyarsenaal volledig open ten voordele van ‘For A Purpose’. Deze Torhoutse vereniging bouwt in Nepal en Sudan scholen en gemeenschapscentra volgens een aardbevingsbestendige techniek: earthbag architecture.

Om nieuwe projecten te kunnen opstarten, organiseert For A Purpose samen met de komieken een benefietavond onder de noemer ‘Comedy for Nepal’. Het wordt een kennismaking met lokaal comedytalent Guy Brinckman, Kenny Deroo en John ‘Bobo’ Bollenberg. Niemand minder dan Han Coucke (aka ‘Han Solo’) verzorgt het tweede deel en De Mugge van Brugge praat de comedians op zijn geheel eigen wijze aan elkaar.

Die avond kan je ook de Torhoutse vereniging For A Purpose beter leren kennen en genieten van aangepaste hapjes en drankjes. Comedy for Nepal vindt plaats op zaterdag 10 november om 20 uur in Club de B (tuin Cc de Brouckere), Aartrijkestraat 6, 8820 Torhout.

Tickets zijn verkrijgbaar door storting van 15 euro per persoon op het rekeningnummer BE06 7310 4061 8622. Vermelding: Comedy FAP + aantal personen + e-mailadres. Via het e-mailadres worden de tickets bevestigd. Aan de deur bedraagt de toegang 18 euro.

Contact en info: 0476 62 36 96, contactforapurpose@gmail.com, facebookpagina ‘For A Purpose’ en website http://for-a-purpose.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *