WTC Don Bosco zoekt fietsers

Vzw WTC Don Bosco is een wielertoeristenclub die al 36 jaar actief bezig is. Van maart t.e.m. oktober worden er wekelijks op zondagvoormiddag en op feestdagen wielerritten georganiseerd. Deze wielerritten doen de mooiste plekken van de streek aan en worden uitgestippeld door eigen leden. Eveneens wordt elke wielerrit begeleid door baankapiteins waardoor de ritten vlot kunnen worden gereden. De afgelegde afstand varieert tussen 50 en 80 km en wordt systematisch opgebouwd. De gemiddelde snelheid ligt tussen 26 à 28 km/u en wordt aangepast aan elke deelnemer. De visie is ‘samen uit, samen thuis’. Daarom staan ontspanning en plezier centraal binnen deze club. Bij inschrijving is er een 24u/7d-verzekering voorzien en krijgt men een wielertenue aangeboden. De club is aangesloten bij VWB/VBR (Vlaamse Wielrijders Bond / Vlaamse Bond voor Rijwieltoerisme).

Gezocht: vers fietsbloed

Vzw WTC Don Bosco is op zoek naar geïnteresseerde fietsers. Jong of oud, ervaren wielertoerist of beginnende fietser, iedereen is van harte welkom. Neem gerust contact op voor meer informatie. Dit kan via schepens.bart@telenet.be(secretaris van de club) of via 0473/64 06 02. Zie ook:  http://www.wtcdonbosco.tk/ . Er is ook een  inschrijvingsmoment op donderdag 15 november  van 18.30 tot 20.30 uur in lokaal café ’T Paviljoen, Pastoriestraat 7 in Torhout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *