Prijswinnaars Mosterdmoordenaar

Op woensdag 7 november vond de prijsuitreiking plaats van het moordspel ‘De Mosterdmoordenaar’, een organisatie van Torhoutvandaag. Plaats van het gebeuren: Vrijetijdshuis in Torhout.

Er waren uiteindelijk 26 winnaars. Jacques en Leen Herpoele-Schevenels wonnen 250 euro, Rosa Popelier 100 en Mieke Debaillie 50 euro. Wonnen een Torhoutbon ter waarde van 20 euro: Stijn Bekaert, Jos Claeys, Kjel Gunst, Benedicte Maertens, Martine Van Wulpen, Anna en Elena Walraet en Daniël Witdoek; wonnen een bon Puur Genieten van 25 euro: Katrien Beste, Geert Canniere, Sofie Debaene, Marc Depuydt, Rose Deschynck, Sven Pollet en Yves Rosseel; wonnen een bon van 20 euro De Goeste: Joke Debaillie, Guido Declerck, Sandra Lannoo en Maria Lietaert; wonnen een bon van 20 euro Socrates: Benoit Devolder, Rika Vanacker, Frans Vanclooster,  Marleen Verlinde en Dorine Verschaeve.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *