Torhout Bowling Center

De Torhoutse bowling is verhuisd naar het stadscentrum. De zaak van Nick Bourgois en Petra Vermandere blijft in de Oostendestraat maar stak de ring over. Nu is Torhout Bowling Center terug te vinden in de Oostendestraat 41A. De locatie waar vroeger de Sleutel was. De bowling telt tien banen en richt zich net als vroeger tot de recreanten. Met een ideale ligging in het centrum kan je uiteraard ook gewoon binnenstappen om een glas te drinken. Leuk detail: de bowling opende op 27 oktober 1994 haar deuren en na de verhuis op 26 oktober 2018…

Openingsuren
Maandag en dinsdag: gesloten
woensdag: open vanaf 14 uur.
Donderdag: open vanaf 18 uur.
Vrijdag: open vanaf 16 uur.
Zaterdag en zondag: open vanaf 14 uur.

Info en reservatie
Op zaterdagavond en zondag zijn geen reservaties mogelijk.

Torhout Bowling Center
Oostendestraat 41a
8820 Torhout
050 21 70 80
GSM 0472 554614
reservatie via email: info@torhoutbowlingcenter.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *