Quiz in de Warmste Week

Op donderdag 22 november organiseert men met het Torhoutse internaat van scholengroep Sint-Rembert voor de tweede maal een quiz. De quiz vindt plaats in ’t Forum van het college. Ze starten om 19.00 uur en het einde is voorzien om 22.30 uur.

Het is een doordeweekse quiz, kortom, niet te moeilijk, maar af en toe een doordenker. Voor iedere ploeg is er een zeer mooie prijs, met dank aan de vele sponsoring van de internen en hun ouders. Bovendien worden alle prijzen cryptisch omschreven, zodat je niet op voorhand weet wat je kiest. Zo kan de laatste ploeg ook een zeer mooie prijs kiezen.  

Daags ervoor, op woensdag 21 november, worden de speelzalen van de tweede en derde graad ingericht tot een pop-up tea-room. Tussen 13 en 17 uur kan u komen smullen van overheerlijke pannenkoeken, taartjes, cakes met een dampende kop koffie of chocomelk. Tussendoor kan u ook een plaatje aanvragen op een eigen radiostand.

 Inschrijven voor de quiz kan via davy.baetens@sint-rembert.be

Hoe het er bij een quiz aan toegaat…terugblik op de Nachtquiz:

IMG_5324.jpg
IMG_5326.jpg
IMG_5327.jpg
IMG_5329.jpg
IMG_5330.jpg
IMG_5331.jpg
IMG_5323.jpg
IMG_5324.jpg
IMG_5326.jpg
IMG_5327.jpg
IMG_5329.jpg
IMG_5330.jpg

(c) Apriotief bvba.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *