Nieuw bestuur Gans Alleen

Na het overlijden van de Voorzitter Johan Deruwe van duivenmaatschappij Gans Alleen met lokaal café Heidelberg, moest op zoek worden gegaan naar een nieuw bestuur. Een aantal leden werden aangesproken en al snel werd een nieuw bestuur gevormd.

Dit nieuw bestuur werd tijdens de algemene vergadering met heel veel enthousiasme onthaald en geniet het volle vertrouwen van de leden.

“Met het vernieuwde bestuur beschikken we over een sterke en dynamische ploeg aangevuld met enthousiaste medewerkers”, zegt de nieuwe voorzitter Johan Hessels.
“Niettegenstaande het aantal liefhebbers in België sterk daalt, worden nog steeds heel veel ringen verkocht en werden er vorig jaar meer wedstrijdduiven ingekorfd dan het jaar daarvoor. Wij zorgen voor wekelijkse wedstrijdvluchten met waardevolle prijzen. De vele leervluchten tijdens het voorjaar worden door vele liefhebber ten zeerste gewaardeerd.”

“De duivenmaatschappij GansAlleenTorhout richt zich vooral op duivenmelkers die van de Snelheid een punt maken. Duiven moeten niet enkel lange afstanden kunnen overbruggen, de snelheid die zij hierbij halen is een doel op zich.”

“Als nieuwe voorzitter wens ik mijn waardering uit te spreken tegenover de vorige bestuursleden die zich na het wegvallen van hun voorzitter Johan Deruwe ten volle hebben ingezet om zo het duivenseizoen 2018 vlekkeloos te laten verlopen. Mijn dank en deze van alle duivenliefhebbers gaat naar Rik Frayman, Eric Descheenmaecker en Michel Scheldeman.

Samenstelling nieuw bestuur: Johan Hessels (voorzitter), Stefaan Vanthorre (ondervoorzitter), Rik Frayman (secretaris), Hans Vervaecke (schatbewaarder), Eric Descheemaecker (2de secretaris) en Michel Scheldeman (2de schatbewaarder).
Medewerkers: Josiane Vaneeno (uitslagmaakster), Dirk Dezutter (medewxerking inkorving) en Liliane Ramon (medewerkster inkorving)

Alle informatie betreffende de duivenmaatschappij kan je steeds terugvinden op de overzichtelijke website http://gansalleentorhout.be/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *