Kerstmarkt Sint-Henricus

Op vrijdag 14 december vindt tussen 15 en 1 uur de derde editie van de Kerstmarkt in Sint-Henricus plaats. De parochiezaal in Sint-Henricus is the place to be.

De derde editie van de Kerstmarkt in  Sint-Henricus wordt door heel wat Torhoutse handelaren ondersteund. Verschillende handelaars zijn er dan ook standhouders. Van 15 tot 18 uur is de Kerstman er aanwezig. Tot 17 uur is er koffie met taart en vanaf 17 uur braadworsten en hamburgers. En uiteraard is er jenever en Hasseltse koffie. Er is de verkiezing van de mooiste kerststand. Nieuw dit jaar is de verkoop van de kerstbieren aan 3,50 euro: La-Mere Noël (blond), Kerst Pater Christmas (blond), St-Bernardus Christmas (bruin) en N’Ice Chouffe (bruin).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *