Jo Vally op de woensdagmarkt!

Jo Vally viert zijn 40-jarige carrière dit jaar. Op 6 oktober werd in Oostende Kursaal het startschot gegeven met een uniek concert. Maar Jo Vally komt op woensdag 12 december speciaal naar de woensdagmarkt in Torhout!

2019 het officiële jaar zal Jo Vally optreden in de verschillende culturele zalen in Vlaanderen en dit akoestisch samen met zijn vaste band.
Ter gelegenheid van 40 jaar artiest heeft de platenfirma evenzeer een speciale box uitgebracht “de 100 allerbeste van Jo Vally
Een ideaal geschenk voor onder de kerstboom .

Om het wat gemakkelijker te maken komt Jo zelf naar jullie toe en dit op woensdag 12 december 2018 op de wekelijkse markt van Torhout . Hij zal op de markt gratis optreden en zijn nieuwe cd box de 100 allerbeste signeren met daarbij gevoegd een A4 grote exclusieve foto. Signeersessie van 9.30 tot 11.30 uur aansluitend met optreden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *