Winternazicht Tuinmachines Demeulenaere

Bent u in het bezit van een loop-, zitmaaier of ander tuinmateriaal? Nu het maaiseizoen voorbij is en de bladeren al van de bomen zijn, is het tijd om uw machine een grondige onderhoudsbeurt te geven. Daarvoor kan u terecht bij Tuinmachines Demeulenaere.

Joachim Demeulenaere: “Een jaarlijks onderhoud van uw loop- of zitmaaier zorgt niet alleen voor een langere levensduur, maar zal er ook voor zorgen dat u na de winter opnieuw optimaal van uw machine kan genieten. U kunt hiervoor uw machine bij ons binnenbrengen op zaterdag tussen 8 en 17 uur. Het is echter ook  mogelijk dat we de machine bij jullie komen ophalen en terug bezorgen. Hiervoor dient u contact met ons op te nemen telefonisch of via mail om een afspraak te maken. Met andere vragen kan iedereen uiteraard ook bij ons terecht.”

Joachim Demeulenaere | Tuinmachines-d | Rozeveldstraat 17 | 8820 Torhout | 0496/79.40.01 | info@tuinmachines-d.be | http://www.tuinmachines-d.be/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *