Nieuw bestuur Sp.a Torhout

Sp.a Torhout heeft er een druk en intensief verkiezingsjaar opzitten. Inspanningen die weliswaar hun vruchten afwierpen, aangezien de Torhoutse socialisten na 36 jaar opnieuw deel uitmaken van de meerderheid in Torhout. Het parcours naar deze bestuursdeelname werd mee in goede banen geleid door uittredend voorzitter Danny Boussauw, die net voor het begin van de nieuwe legislatuur de fakkel doorgeeft aan een nieuwe bestuursploeg.

Femke Verhoye volgt Danny op als voorzitter. Femke is 35 en werkzaam bij de FOD Economie als hoofd massafraude, consumentenbedrog en bescherming van ondernemingen. Het socialisme zit haar van thuis uit in de genen.

Birgen Cuffez volgt Martine Vanwalleghem op als secretaris en Eddy Denolf neemt de taak van Paul Dieryckx als penningmeester over. Isabel Laceur wordt ondervoorzitster en Ine Debruyne de verantwoordelijke voor de communicatie.

De overige bestuursleden zijn:

Bjorn Dombrecht, Caroline Crombez, Evelyn Catteceur, Frank Verhoye, Freddy Vandenbruwane, Iftara Mohammad, Ine Debruyne, Jonas Jaques, Marc Hallemeersch, Marleen Verhoye, Martine Vanwalleghem, Maxim Maene, Nick Mouton, Paul Dieryckx, Rik Hoste, Sonia Nuytemans, Sophie Kyndt, Tijs Deheegher en Vanessa Jodts.

Ine Debruyne: “Een sterke bestuursploeg dus en heel wat nieuwe krachten en kandidaten die deelnamen aan de gemeenteraadsverkiezingen en zich met sp.a willen blijven engageren voor een sociaal, duurzaam en nabij beleid in Torhout.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *