Viva-SVV Torhout opnieuw van start

Viva, socialistische vrouwenvereniging, telt in West-Vlaanderen een zeventigtal lokale afdelingen of groepen. Die worden geleid door vrijwilligers. Afdeling Torhout bestaat reeds enkele jaren onder het toeziend oog van Diane Vanwynsberghe  (voorzitter), Ortrude VanWalleghem (ondervoorzitter),  Agnes Tyteca, Ivette Tommeleyn, Marie Rose Laureyn en Agnes Deloof maar sinds kort neemt een nieuwe bestuursequipe mee het roer van de afdeling over. Sophie Kyndt (secretaris), Iftara Mohammad (penningmeester), Marleen Verhoye, Ann Vandekerckhove en Isabelle Laceur introduceren met trots het vernieuwd jaarprogramma. Deze enthousiaste vrouwen willen op een eigentijdse en laagdrempelige manier andere Torhoutse vrouwen samenbrengen.

Op maandagavond 4 februari 2019 organiseren de dames een ‘Ladies Night’. In Club De B kunnen vrouwen vanaf 19 uur terecht voor een prikkelende, boeiende en gezellige avond voor en door vrouwen georganiseerd. Je kan er terecht voor beauty, kleding, verzorging, juwelen, interieur, … en natuurlijk ook voor een hapje en een drankje. De eerste dertig dames ontvangen hierbij ook een gratis goodie bag. Er snel bij zijn is de boodschap!

Dames die al wat verder willen plannen, kunnen alvast de volgende activiteiten in hun agenda noteren:

Maart : info avond over een wegwijs inde juridische wereld van samengestelde gezinnen, echtscheiding, grootouders die bezoeksrecht willen,…..

April: EHBO en reanimatie

Mei: bezoek Oude kaasmakerij in Passendaele

Juni: chocolade workshop

September: uitstap kinepolis

12 oktober : Travestietenshow

19 november: cocktails@yourplace

December: kookdemonstratie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Sophie Kyndt

Secretaris VIVA-SVV Torhout

sophie.kyndt@gmail.com

0496 03 05 58

 

Diane Vanwynsberghe

Voorzitster VIVA-SVV Torhout

diane.vanwynsberghe1@telenet.be

050 21 58 70

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *