Wissel bij Groen Torhout

Bij Groen Torhout zetten voorzitter Ruben Vangheluwe en secretaris Guy Brinckman een stap opzij. Maxim Perseyn en Kevin Devos zijn hun vervangers.

Bestuursleden van Groen met op de voorgrond v.l.n.r.: Ruben Vangheluwe, Marnix Perseyn, Kevin Devos en Guy Brinckman.


Woordvoerster Sien Lagae: ” De voorbije jaren groeide het team van Groen Torhout uit tot een gemotiveerde en diverse ploeg. Een mooie mix van jong talent en mensen met ervaring en met een perfect evenwicht tussen mannen en vrouwen. Onze voorzitter Ruben Vangheluwe en secretaris Guy Brinckman verzetten daarvoor fantastisch werk achter de schermen! Mede hierdoor behaalden we in oktober een fantastisch resultaat en verdubbelden we onze zetels. We zijn hen daar heel dankbaar voor!

Na 6 jaar is het tijd om verder te gaan op dit elan en nieuwe mensen de kans te geven hun talenten te ontplooien.Sedert 1 januari zijn Maxim Perseyn uit de Rijselstraat en Kevin Devos uit de Leopoldstraat verkozen tot respectievelijk voorzitter en secretaris. Samen met de gemeenteraadsleden en de inhoudelijke werkgroepen willen zij verder bouwen aan duidelijke voorstellen voor een menselijker, eerlijker en gezonder Torhout. Duurzaamheid, ecologie, mobiliteit, participatie, klimaat, lokale economie en sociaal beleid zijn daarbij onze sleutelwoorden. Begint het ook bij jou te kriebelen om je te engageren of wil je gewoon op de hoogte blijven van onze activiteiten? Surf naar http://www.groentorhout.be/ en vul je gegevens in. Je vindt ons ook op Facebook onder ‘Groen Torhout’.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *