‘Poëzie bij de koffie’ in de bibliotheek

 

Op donderdag 31 januari is het de jaarlijkse Gedichtendag. De Ginterbibliotheken organiseren in dit kader de actie ‘Poëzie bij de koffie’. Alle bibliotheekbezoekers ontvangen een poëtische attentie en kunnen daarnaast ook proeven van poëzie. Op verschillende plaatsen staan er speciale opvoeringen op het programma of dragen leerlingen van de lokale academie gedichten voor. De Gedichtendag is tevens de start van de Poëzieweek. Wie tussen 31 januari en 6 februari de bibliotheek van Gistel, Ichtegem, Koekelare, Kortemark, Oudenburg, Torhout of Zedelgem bezoekt, wordt verwend met een vleugje poëzie alsook een poëtische lekkernij voor bij de koffie (zo lang de voorraad strekt). Meer info op http://www.ginter.be/ en www.poezieweek.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *