50 jaar zwembad

Het stedelijk zwembad bestaat 50 jaar en dat wordt het hele jaar door gevierd met een feestelijk programma. Februari belooft alvast een leuke zwemmaand te worden met een Swim Date op Valentijn en Meermin- en haaienzwemmen voor kinderen.

Op 1 april 1969, 50 jaar geleden dus, opende het zwembad voor het eerst haar deuren. Hele generaties leerden er zwemmen, kwamen er ontspannen of trainen. Een verjaardag met een gouden randje willen ze niet ongemerkt laten passeren. Het hele jaar door valt er van alles te beleven in het zwembad.

Kom zwemmen en win!

Onder alle zwemmers die komen zwemmen tijdens de publieke zwemuren, worden maandelijks 2 winnaars getrokken. De eerste krijgt een 20-beurtenkaart, de tweede een mooi badlaken.

Februari: krijg Goeste voor een Swim Date!

In februari is er voor het eerst een Swim Date op 14 februari. Tussen 18 en 19 uur kan je romantisch zwemmen, op aangepaste muziek en in een gezellige sfeer. Vanaf 19 tot 21 uur is er Swim Date. Koppels én vrijgezellen die op zoek zijn naar een leuke date, krijgen een aantal zwemproeven voorgeschoteld. Het winnende koppel krijgt een waardebon van 100 euro voor een romantisch etentje in De Goeste in de Zuidstraat. Alle deelnemers genieten na de zwembeurt van een glaasje cava en een hapje.
Inschrijven is noodzakelijk en kan nu al via www.torhout.be/swim-date

(Romantisch hoekje voor romantisch diner in De Goeste…)

Initiatie haaien- en meerminzwemmen

Voor kinderen van 9 tot 14 jaar is er initiatie haaien- en meerminzwemmen. Vind je het zalig om onder water te zwemmen en te duiken als een haai of zeemeermin? Dan kan je deelnemen aan één van de vier initiatiemessen meerminzwemmen en haaienzwemmen. De initiaties vinden plaats op 16, 20, 23 en 27 februari, telkens van 16 tot 17 uur. Ter plaatse krijg je een monovin en kan je ook een echt meerminpakje of haaienpak aantrekken als je dat wil. Deelnemen kost 4 euro, zwembeurt, les en gebruik materiaal inbegrepen.
Inschrijven kan vanaf 1 februari op de website www.torhout.be/haaien-en-meerminzwemmen

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *