Valentijnsactie Hulp in Huis

Het startschot van het nieuwe jaar is nog maar net gegeven en Hulp in Huis pakt alweer uit met een leuke actie in samenwerking met lokale handelaars in Torhout voor Valentijn.

 

(Ook bij Veerle en Roel, slagerij Roel op het Don Boscoplein dus, kan je deelnemen aan de actie.)

Sofie Denduyver (Hulp in Huis): “Bij slagerij Jelle in de Rijselstraat, slagerij Roel op het Don Boscoplein en bij Joeri in Wijnendale kan je deelnemen aan onze “lekkere” wedstrijd. Vul een strookje in en win een menu voor twee! De winnaars worden persoonlijk verwittigd vóór 14 februari, hun prijs wordt aan huis geleverd om ten volle van een romantisch avondje te kunnen genieten. Waag je kans t.e.m. 10 februari.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *