Martine Vanwalleghem neemt afscheid van politiek

Martine Vanwalleghem diende deze week haar ontslag in als lid van de Torhoutse gemeenteraad. Ze legde op 28 januari voor de derde keer de eed af, maar besliste ondertussen alsnog om haar mandaat niet verder op te nemen. Martine was 12 jaar gemeenteraadslid voor sp.a Torhout en zetelde voorheen vele jaren in de OCMW-raad.

(Nick Mouton en Martine Vanwalleghem)

“De laatste tijd kon ze zich naar eigen zeggen echter niet meer vinden in de manier waarop op de verschillende niveaus aan politiek wordt gedaan”, zegt Ine Debruyne namens het bestuur van sp.a Torhout.

“Martine wordt in de gemeenteraad opgevolgd door Nick Mouton. Nick legde in januari de eed af als lid van het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienstverlening, maar zal daar op zijn beurt worden opgevolgd door Rik Hoste. Rik was de voorbije 3 jaar gemeenteraadslid voor sp.a, maar zetelde voorheen in de OCMW-raad en heeft dus ervaring met de materie die in het BCSD wordt behandeld. Het bestuur van sp.a Torhout betreurt het ontslag van Martine, maar spreekt eveneens haar dank uit voor haar jarenlange inzet binnen de partij.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *