Talkshow 40 jaar Nacht

Op donderdag 14 maart (20 uur) vindt in het cc de Brouckere een avondvullende talkshow plaats naar aanleiding van 40 jaar Nacht van Vlaanderen.

Bestuur Nacht van Vlaanderen met familie Decleir

Talkshow over het 40-jarig bestaan van De Nacht van Vlaanderen met prominente gasten zoals onder andere Ultralopers Jean Paul Praet (8 x winnaar) en Gilbert Gevaert (Enige Torhoutse winnaar). Ook vaste deelnemers aan de wandeltochten zoals Torhoutenaar Patrick Bolle (Slechts 1 editie gemist!) en pioniers van de organisatie uit de beginjaren staan in de picture samen met heel wat andere personen die mee de geschiedenis van “Onze Nacht” gekleurd hebben! Dit alles zal opgefleurd worden met foto’s en bewegende beelden op groot scherm en dit in een presentatie van sportjournalist Stefaan Lammens. 

Tickets worden vanaf dinsdag 19 februrari te koop aangeboden aan 5,00 euro bij de Toeristische dienst in het Vrijetijdshuis op de Markt te Torhout, elke werkdag open van 09u00 tot 16u00. Opgelet: Beperkt aantal plaatsen, snel beslissen dus!

Bestellen kan ook via mail naar nachtvv@proximus.be met vermelding van aantal tickets, naam en adres, betaling moet vooraf gestort worden op het VDK Rekeningnummer: BE21 8917 9400 2503 BIC: VDSPBE91 en dit ten laatste tegen vrijdag 8 maart. Kaarten kunnen dan opgestuurd worden of aan de ingang klaar gelegd worden. Geen reserveringen mogelijk zonder betaling.

Na de voorstelling is er met de toegangskaart voor iedereen een GRATIS drankje voorzien in de Foyer van het CC.

 

2 thoughts on “Talkshow 40 jaar Nacht”

  1. Hopelijk komt mijn schoonbroer ook aan het bod Joël colpaert de nonkel van frederiek colpaert wij hebben hem jaren gevolgd toen de nacht nog eenvolksfeest was

  2. Hopelijk word mijn schoonbroer ook nog eens genoemd voor zijn prestaties voor de nacht Joël colpaert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *