Infoavond De Peerdenposterij op 28 februari

Residentie De Peerdenposterij verrijst achter de historische afspanning in de Rijselstraat in centrum Torhout. De gloednieuwe site biedt ruimte aan 21 erkende assistentieflats en 1 groepswoning. De moderne architectuur herschept de binnenplaats van de afspanning tot een oase van rust en licht. De uiterst gunstige ligging van De Peerdenposterij zorgt er tegelijk voor dat ook de aankoop van een assistentiewoning een waardevaste investering is, die een mooi rendement biedt. De assistentieflats kunnen aangekocht worden aan 12% BTW en zijn vrij van onroerende voorheffing.

De huurder kan er in alle rust genieten van zijn oude dag, mede dankzij de diensten aangeboden door de beheers- en woonassistent ter plaatse. De gemeenschappelijke ruimte biedt mogelijkheden tot contact met medebewoners en de kunstenaars van De Beelderij die gehuisvest zijn in de Afspanning De Peerdenposterij.

  • 1 of 2 slaapkamer woningen
  • Lichtrijke en goede orientatie
  • 49 tot 88 m2 ruimte
  • Hoogwaardige afwerking
  • Brede passerellen
  • Rolstoeltoegankelijk

    De 21 assistentiewoningen zijn zeer kwaliteits- en stijlvol afgewerkt. Er zijn twee types met 1 of 2 kamers en een oppervlakte van 49 tot 88m2. Elke woning is aangepast aan de specifieke noden van vandaag en de toekomst. Hier staat de mens centraal. Kosten noch moeite werden gespaard om van dit verblijf een aangename thuis te maken met het oog op extra veiligheid en comfort. De architecten hebben de nodige aandacht besteed aan inplanting en oriëntatie zodat knusse hoeken ontstaan waar je kan genieten van de weldadige zon of het rustgevend getemperd licht. De Peerdenposterij is een plek voor levensgenieters.

Infoavond op 28 februari in Club de B

Op de infoavond van 28 februari om 19 uur in Club de B in Torhout wordt dit project aan het publiek voorgesteld en kan u kennismaken met de architect en de woonassistent die samen het project vormgeven. Op die avond wordt ook de verkoop opgestart en kan u zich aanmelden als geïnteresseerde huurder. Schrijf u in via het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *