D-day voor kandidaten prins carnaval

Vandaag, zaterdag 23 februari, is het D-day voor de kandidaten prins carnaval. De Mast is the place to be. Daar kan gestemd worden voor de prins derde leeftijd en de prins carnaval.

Bij de verkiezing van prins derde leeftijd kan Ronny Boussauw voor keizer gaan, zijn vrouw Lena droomt al van deze titel. Marc Martens is zijn tegen kandidaat.
Stemmen kan van 13.30 uur tot 17.30 uur. Rond 18 uur wordt de winnaar bekend gemaakt. Wint Ronny Boussauw dan moet tegenkandidaat Marc Martrens 100 stemmen halen om prins te kunnen zijn. In dat geval wordt Ronny keizer en Marc prins. Wint Marc de verkiezingen dan is hij prins en is Ronny geen keizer. Merkwaardig: indien Ronny wint en keizer wordt, zou hij zowel bij de gewone prinsenverkiezing als bij de verkiezing derde leeftijd keizer geweest zijn.
Aansluitend gaat s ‘avonds Dirk Couwelier voor de titel van keizer, Jurgen Vincke is opnieuw zijn tegenkandidaat, hij moet wel 200 stemmen halen om prins te worden. Stemmen kan van 19.30 tot 23.30 uur. Rond 24 uur wordt de winnaar bekend gemaakt.
Indien Dirk wint, is hij meteen ook keizer. Als Jurgen geen 200 stemmen haalt, is er geen prins.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *