Zeeleeuw houdt opendeur

Op 1 en 2 maart is er opendeur in De Zeeleeuw, zaak voor visdelicatessen. De zaak neemt ook deel aan de Lenteshopping en er is de flyeractie waarbij je gratis vissla of krabsla krijgt en kans maakt op een van de 5 vispannetjes.

Verse vis

“Elke dag bieden we de klanten een assortiment van vijf verse soorten vis”, zegt Peter Ballegeer, “waaronder kabeljauw, zalm en zeetongen. Dit aanbod wordt dagelijks uitgebreid met seizoensgebonden vis en interessante promoties. Daarnaast mikken we ook op warme en koude bereidingen en gerechtjes. Je kan bij ons ook bestellingen plaatsen.”


“Tijdens de Lenteshopping en Opendeur bieden we de klanten ook heel wat proevertjes aan. Onze deur staat open voor iedereen.”

De Zeeleeuw bvba
Oostendestraat 44
8820 Torhout
050 22 23 28
dezeeleeuw@outlook.com
www.dezeeleeuw.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *