Talkshow 40 jaar Nacht van Vlaanderen

Op donderdag 14 maart (20 uur) vindt in het cc de Brouckere een avondvullende talkshow plaats naar aanleiding van 40 jaar Nacht van Vlaanderen.

Bestuur Nacht van Vlaanderen met familie Decleir

Talkshow over het 40-jarig bestaan van De Nacht van Vlaanderen met prominente gasten zoals onder andere Ultralopers Jean Paul Praet (8 x winnaar) en Gilbert Gevaert (Enige Torhoutse winnaar). Ook vaste deelnemers aan de wandeltochten zoals Torhoutenaar Patrick Bolle (Slechts 1 editie gemist!) en pioniers van de organisatie uit de beginjaren staan in de picture samen met heel wat andere personen die mee de geschiedenis van “Onze Nacht” gekleurd hebben! Dit alles zal opgefleurd worden met foto’s en bewegende beelden op groot scherm en dit in een presentatie van sportjournalist Stefaan Lammens.
Er zijn nog tickets verkrijgbaar.

Meer info en tickets: http://torhoutvandaag.be/wp/?p=22032

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *