50 jaar zwembad

Het stedelijk zwembad bestaat op 1 april 2019 exact 50 jaar en dat viert de sportdienst het hele jaar door met een feestelijk programma. In maart staat het grote verjaardagsfeest op het programma. In april zwemt iedereen die geboren is in 1969 gratis en is er een opblaasbare structuur in het zwembad aanwezig!

(De winnende zwemmers van de maand februari: Jan Vanmassenhove en Jacques Decloedt.)

Kom zwemmen en win!

Onder alle zwemmers die komen zwemmen tijdens de publieke zwemuren, worden maandelijks 2 winnaars getrokken. De eerste krijgt een 20-beurtenkaart, de tweede een mooi badlaken.

Verjaardagsfeest op 31 maart!

Op zondag 31 maart gaat het groot verjaardagsfeest door. De ochtendzwemmers krijgen een koffie aangeboden en de zwemmers rond middaguur een aperitief. In de namiddag zijn er tal van activiteiten en voor alle aanwezigen is er een grote verjaardagstaart voorzien.

De hele maand gratis voor zwemmers uit 1969!

De hele maand april zwemt iedereen die geboren is in 1969 gratis. Op vertoon van je identiteitskaart kan je in de maand april gratis zwemmen. Zwemmers die geboren zijn in 1969 en in het bezit zijn van een jaarabonnement genieten van een verlenging van hun abonnement met 1 maand.

Opblaasbare structuur in de paasvakantie

Tijdens de tweede week van de paasvakantie, van 15 tot 20 april (behalve 17 april), ligt er een opblaasbare structuur in het zwembad. Elke namiddag kunnen kinderen zich erop uitleven.

Aquagym voor mensen met en na kanker gaat ook in maart en april door. In maart is dit op 14, 21 en 28 maart en in april op 4 en 25 april telkens van 16 tot 17 uur. Deelnemen kost € 3, zwembeurt en les inbegrepen. In mei gaan de laatste lessen door, dit op 2, 9, 16 en 23 mei telkens van 16 tot 17 uur. Tijdens dit uurtje is het bad speciaal vrijgehouden zodat wie komt zwemmen dit in alle rust en zonder publiek kan doen. De lesgeefster heeft heel wat ervaring en laat iedereen bewegen volgens zijn mogelijkheden. Na de aquagym is er de gelegenheid om samen met lotgenoten wat na te praten bij een drankje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *