Lenteverbroederingsfeest WZC Sint-Augustinus

Op vrijdag 15 maart vond in WZC Sint-Augustinus in Torhout, het lenteverbroederingsfeest 2019 voor senioren plaats. Het lenteverbroederingsfeest is uitgegroeid tot een bruisende en gezellige carnavaleske dag die de bewoners van het woon- en zorgcentrum hun hartje sneller deed kloppen.

Na de welkomstwoorden van Joost Cuvelier, voorzitter OCMW, de begroeting door Gilbert Deroo, voorzitter van de stedelijke seniorenraad en door Rita Dewulf, schepen bevoegd voor het seniorenbeleid in de Sparrestede, was het tijd om te klinken en te verbroederen met elkaar. Ook burgemeester Kristof Audenaert vervoegde wat later de rangen en deelde in de feestvreugde. De Carnavalisten trokken naderhand nog naar de verschillende kamers van de bewoners en deelden er fruitpakketten uit. In de namiddag vond er nog een Groot lenteverbroederingsfeest met reuze kaarting plaats waarop heel wat kaartliefhebbers afkwamen. (Tekst en foto’s Eric Vanhooren)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *