Bijna einde bonnenactie

De bonnenactie ter gelegenheid van de opendeur op 1 en 2 maart in visdelicatessezaak De Zeeleeuw loopt nog tot en met 31 maart. Wie nog de folder liggen heeft, loopt dus best nog even langs.

 

“Elke dag bieden we de klanten een assortiment van vijf verse soorten vis”, zegt Peter Ballegeer, “waaronder kabeljauw, zalm en zeetongen. Dit aanbod wordt dagelijks uitgebreid met seizoensgebonden vis en interessante promoties. Daarnaast mikken we ook op warme en koude bereidingen en gerechtjes. Je kan bij ons ook bestellingen plaatsen.”

Folder
Op de folder van De zeeleeuw die huis-aan-huis bedeeld werd, staan bonnen waarbij je zomaar 100 gram vis- of krabsla kan afhalen en bovendien kans maakt op 1 van de 5 vispannetjes. Voor dat laatste moet je wel iets kopen in de winkel.

De Zeeleeuw bvba
Oostendestraat 44
8820 Torhout
050 22 23 28
dezeeleeuw@outlook.com
www.dezeeleeuw.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *