4-You Consult groeit

4-You Consult huist sedert februari 2019 in een groter kantoor. Nadat dochter Sara, Wim Verplancke in 2016 kwam vervoegen in het accountants en belastingconsulentenkantoor, was de nood aan meer ruimte acuut. En zo verhuisde het kantoor naar de Papebrugstraat 13/V006, naast de privéwoning van Wim.

Wim Verplancke: “We verhuisden omwille van plaatsgebrek en ook om privé en beroep te scheiden. Nu hebben we een groot bureau voor ons twee, wachtlokaal, apart vergaderlokaal, aparte archiefruimte en keuken.”

“We blijven ons richten op kmo’s en eenmanszaken. Na een bewuste klantenstop van een paar maanden is er nu letterlijk en figuurlijk weer ruimte om nog een beetje uit te breiden.”

4YouConsult
Papebrugstraat 13/V006
8820 Torhout
Tel : 050/69.11.38
Gsm : 0474/33.12.03
Email : wim@4-youconsult.be
Website : http://www.4-youconsult.be/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *