Montmartre in Groenhove

Op paasmaandag 22 april wordt een stukje van Groenhove omgetoverd tot een gezellig, groen Montmartre pleintje.

Van 9.30 tot 11.30 uur gaat de gegidste wandeling van Natuurpunt door met start in de Torendreef. Ontdek de bloemenpracht van de eerste voorjaarsbloeiers. Deelname is gratis.

Na de wandeling kan iedereen (ook niet-wandelaars) langskomen op het Montmartre pleintje, aan het speelplein in de Torendreef. Tot in de namiddag worden er hapjes en drankjes aangeboden ten voordele van Expeditie Natuurpunt 2019 en Groenhove Torhout. Ook de Expeditie-biertjes zullen te verkrijgen zijn. Kunstenaars komen op zijn Montmartres portretten tekenen. Je kunt een spelletje petanque of kubb spelen. Kortom, een gezellig marktje in het bos, voor jong en oud.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *