John Fairhurst en Broos op Biz’art Club Concert

Op vrijdag 17 mei 2019 gaat de 2de  editie van Biz’art Club Concert door, dit jaar “Op zolder” van Tordale, Bruggestraat 39 te Torhout.  Met steengoede artiesten…  Deze datum zal menig Roots & Blues muziekliefhebber nu reeds aangekruist hebben in zijn agenda!

De in Londen wonende John Fairhurst (UK) maakt zware blues voor zware tijden. “Persoonlijke hebzucht is ver voorbijgegaan aan de noodzaak om de gezondheid van de samenleving te ondersteunen. De Britse politiek is een farce. De regering is leugenaar”, zegt Fairhurst. Krachtige statements vereisen krachtige muziek. Het is met die gerafelde glorie dat zijn nieuw album “The Divided Kingdom” zijn standpunt verwoordt.

Broos(BE), de winnaar Nachtraaf Roots & Blues Rally 2019, komt jullie hiervoor warm maken. Hij laat je kennis maken met z’n repertoire  op zijn eigen manier waardoor je op je stoel gaat zitten schuiven of meestampen met z’n beat!

De deuren van “Op zolder” gaan open om 19 uur, maar Fairhurst trakteert je om 18.30 uur ook op een akoustische set in Topdisc, op de markt!

Je komt erin voor slecht € 10 in voorverkoop, aan de deur betaal je € 15.

Meer info vind je op https://marcbsp.wixsite.com/bizart-torhout/in-concert-john-fairhurst-band of geertonraedt@hotmail.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *