5de editie Spi’riet Presents

We zijn alweer toe aan de 5de editie Spi’riet Presents, een jaarlijks muziekevenement georganiseerd voor het goede doel. Dat zal op dezelfde plaats als vorig jaar plaatsvinden, nl Go! Eureka Torhout.

Evelyne Vergote van  Spi’riet: “V.z.w. Spi’riet is een Torhoutse vereniging, die tal van verschillende muziekstijlen samenbrengt. Van A capella tot Zydeco, van Blues, Covers tot .. Voor elk wat wils, zoals ze zeggen. En dat allemaal live on stage.”

“Ook dit jaar steunen we maar liefst 4 organisaties : Oranje Zedelgem, Zonnehart Aartrijke, Tordale Torhout en Go! Eureka Torhout.”

“Sprinkel richt zich tot alle personen met een beperking en werkt met gespecialiseerde partners samen. Zonnehart is een kleine, maar sterk gespecialiseerde basisschool voor buitengewoon onderwijs type 2. Tordale geeft mensen met een verstandelijke beperking het stuur in handen om hun leven zelf kwaliteitsvol uit te bouwen. Het atheneum Eureka wil voor alle leerlingen een kansrijke omgeving creeëren en richtte hiervoor het kansenfonds op.”

Op Zaterdag 11 Mei 2019 treden er 3 bands op in Go! Eureka Rijselstraat 110 Torhout:

De Marcello’s (coverband pop, rock, oldies)

Cloud Nine (soul)

ABBA4U (tribute Abba)

Tickets

“Voor een ticket in voorverkoop betaal je 8 euro en 13 euro aan de deur. Ook drank verkopen we aan een democratische prijs, vanaf 1,5 euro. Om 19 uur start het evenement. De tickets zijn te verkrijgen in voorverkoop bij Argenta (Torhout), Mostaard Wostyn (Torhout), Drums & Co (Gits). Alsook bij de bestuursleden: Vergote Kris (voorzitter), Lansens Rosa (secretaris), Crevits Stijn (penningmeester en webmaster) en Vergote Evelyne (fotografe en webmaster).
Meer info: www.spiriet.be of facebookpagina vzw Spi’riet

Win een van de vier gratis tickets!

Torhoutvandaag geeft 4 gratis tickets weg. Die kan je winnen door een e-mail te sturen naar info@torhoutvandaag met als onderwerp Spirietpresents. In de e-mail zelf zet je jouw adresgegevens en gsm-nummer. Wedstrijd loopt tot 30 april. Winnaars worden bekend gemaakt op 1 mei via website en fb torhoutvandaag.

 

One thought on “5de editie Spi’riet Presents”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *