Arturo Sandoval en Houtlands Harmonieorkest

Op 12 oktober 2019 is het zo ver. Wat voor het Houtlands Harmonieorkest onder leiding van Nico Logghe als een wilde droom begon wordt plots werkelijkheid. Arturo Sandoval, een wereldster van formaat wordt naar België overgevlogen om met dit mooi harmonieorkest samen een concert te spelen in de het al even mooie concertgebouw van Brugge. Het 150 jarig bestaan van de vereniging moest gevierd worden in stijl…

Het Houtlands Harmonieorkest is een dynamisch en goed uitgebalanceerd harmonieorkest van een 70-tal talentvolle musici onder de deskundige leiding van dirigent Nico Logghe. Een echt toporkest: ze behaalden in 2017 een 2de plaats in de allerhoogste categorie op het internationaal tornooi Flicorno d’Oro (Italië). Hun uitgebreide repertoire bestaat onder meer uit klassieke en hedendaagse composities, maar ook het populaire genre komt geregeld aan bod.

12 oktober met Arturo Sandoval

Op 12 oktober concerteert het Houtlands Harmonieorkest met niemand minder dan Arturo Sandoval in het Brugse concertgebouw. Deze tot de wereldtop behorende jazztrompettist is een waar fenomeen! Hij won dan ook al 10 Grammy Awards, 6 Billboard Awards, 1 Emmy Award, … Hij leerde destijds de knepen van het vak van zijn mentor Dizzy Gillespie. Het is uiterst uniek dat deze Cubaans-Amerikaanse artiest de oversteek naar België maakt om hier op te treden.

Concert Arturo Sandoval en Houtlands Harmonieorkest
Concertgebouw Brugge
12 oktober 2019
20 uur
Tickets: www.ticketsbrugge.be

6 juli met Els De Schepper

Nog in het kader van het 150-jarig bestaan, verzorgt het Houtlands Harmonieorkest  samen met Els De Schepper een concert in de Versluys Arena (KVO) op 6 juli 2019. De kaartenverkoop voor dit laatste concert start binnenkort op http://www.ticketwinkel.be/

Alle info over Houtlands Harmonieorkest: www.houtlandsharmonieorkest.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *