Batirun op 30 april

Batirun vindt plaats op dinsdag 30 april en start om 19 uur. Aanmelden gebeurt in de zaal ‘De Mast’ waar zich ook de start en aankomst bevindt.

Het rondje dwars door Torhout brengt je op plaatsen waar je nog nooit bent geweest. Of toch nog niet al lopend. De afstand van het parcours bedraagt ongeveer 6 km. Bij aankomst heb je recht op een goodiebag, kids krijgen een medaille.

Bij het inschrijven kan je kiezen in welke wave je wil starten. Er is keuze uit 3 waves, de eerste start om 19 uur en dan start de volgende wave om de 5 minuten. Opgepast er is een maximum aantal deelnemers vooropgesteld, snel inschrijven is dus de boodschap. Wie deelneemt in groep geniet van een 10+1 groepskorting. Stuur hiervoor een mail naarmailto:info@batiruntorhout.be. Per inschrijving wordt 1 euro geschonken aan Kiekafobee. Inschrijven kan nog tot maandag 22 april.

Parcours

 1. Start/aankomst De Mast
 2. Kerkhof
 3. Serres VLTI
 4. VIVES
 5. Residentie Sint-Rembert
 6. Feestzaal Sint-Rembert
 7. VTI Sint-Rembert
 8. Sint-Pieterskerk
 9. Vrijetijdshuis
 10. Bib
 11. Ravenhof
 12. Eethuis de Verleyding
 13. Park ’s Gravenwinkel
 14. CCdB / Gravenwinkelpark
 15. Ten Walle
 16. Stadskantoor
 17. Brandweer
 18. Finse piste

Meer info: www.batiruntorhout.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *