Openlesdag Vives 8 mei

Ben je nog aan het twijfelen welke opleiding je zal volgen in het hoger onderwijs? Breng dan een bezoek aan de openlesdag van Hogeschool VIVES op woensdag 8 mei 2019 van 13.30 tot 17 uur. Je ontdekt er hoe het voelt om een les mee te volgen in het hoger onderwijs en hoe het leven op de campus verloopt.

Hogeschool VIVES biedt bacheloropleidingen aan in de studiegebieden biotechniek (Roeselare), gezondheidszorg (Brugge, Kortrijk en Roeselare), handelswetenschappen en bedrijfskunde (Brugge en Kortrijk), industriële wetenschappen en technologie (Kortrijk, Brugge en Oostende), onderwijs (Brugge, Kortrijk en Torhout) en sociaal-agogisch werk (Kortrijk). Voor al deze bacheloropleidingen kan je een proefles volgen, alsook voor de HBO5-opleiding verpleegkunde (Brugge, Ieper, Kortrijk, Roeselare, Tielt en Waregem).

Deelname is gratis, maar vooraf laten weten dat je komt is – omwille van de grote populariteit – vereist. Je kan je inschrijven via www.vives.be.
Campus Torhout: Sint-Jozefstraat 1

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *