Sint-Rembert Gordel op 2 juni

De Sint-Rembert Gordel vindt dit jaar plaats op zondag 2 juni. Het is opnieuw een samenwerking tussen enerzijds Lions Club Torhout en de Sint-Rembert groep.

 

“In vergelijking met vorig jaar komt er tussen de korte en de lange afstand een middellange”, geeft Nicolas Cool meer uitleg over de Sint-Rembertgordel.  “Ook rijden we eens langs de andere scholen en stopplaatsen die vorig jaar niet aan bod kwamen.”

 “Zo hebben de meeste scholen van de Scholengroep Sint-Rembert de Gordel dan al eens op bezoek gehad. Vorig jaar hadden we erg goede commentaren rond de organisatie. Overal seingevers, een BBQ die op en top was. 350 deelnemers vorig jaar, dit jaar hopen we er een 800- tal te kunnen charmeren.””

“Het ingezamelde geld gaat naar het Caritas fonds van de Rembert groep en het BAD-festival voor mensen met een beperking. Ook krijgen we voor het eerst ondersteuning van Tordale, dat zijn mensen met ons laat meewerken. Zij kunnen die dag op die manier hun ticket verdienen voor het BAD- festival.”
Meer info: www.sint-rembert-gordel.be

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *