Nieuwe spelers voor KM

Nog nieuwe spelers voor Torhout KM. Meteen al  elf inkomende transfers  voor het nieuwe seizoen.

Shun Ballegeer

De 20-jarige Shun Ballegeer (05-05-1999) komt over van KSV Roeselare uit 1B. Hij debuteerde in het jeugdvoetbal bij Blankenberge maar trok op 12-jarige leeftijd al naar de jeugdwerking van KSV Roeselare. Daar kon de verdedigende middenvelder dit jaar doorstoten tot bij de A-kern maar hij kiest nu dus voor het nieuwe project van trainer Didier Degomme bij KMT.

De 26-jarige Niels Mestdagh (03-01-1993) komt over van R. Knokke FC dat uitkwam in eerste amateurdivisie. De ervaren linkerflankverdediger begon zijn loopbaan in 1999 bij KSV Bredene. In 2003 trok hij naar de jeugdwerking van Cercle Brugge KSV waar hij tot 2013 zou spelen om dan de overgang naar Vigor Wuitens Hamme te maken. Na één seizoen trok hij naar kustploeg KVV Coxyde tot hij in 2016 naar de andere kant van de kust verhuisde om bij R. Knokke FC te spelen.

De 17-jarige Jitse De Witte (03/01/2002) is een jonge talentvolle doelman die overkomt  van de beloften van Cercle Brugge KSV. Jitse begon te voetballen bij Club Brugge KV in 2007. Twee jaar later trok hij naar buur Cercle Brugge KSV waar hij dus tot op heden nog altijd actief is.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *