Nieuwe keepertrainer Torhout KM

Dimitri Verhulst wordt de nieuwe keepertrainer van Torhout KM. De doelman stopt zijn actieve carrière en gaat nu dus doelmannen opleiden en begeleiden.

De 35-jarige Dimitri Verhulst (09-06-1983) komt over van reeksgenoot KVC Wingene waarmee hij vorig weekend nog eindronde voor promotie speelde. Hij debuteerde in het jeugdvoetbal bij KSC Oostrozebeke in 1991. Zes jaar later trok hij voor één seizoen naar KFC Meulebeke om er een jaar later naar KSV Waregem te trekken. In 2000 trok hij dan naar Harelbeke waar hij zeven jaar zou spelen. Van 2007 tot 2010 speelde hij bij het Oost-Vlaamse Waasland-Beveren om daarna tot 2013 bij KSV Roeselare het doel te verdedigen. In 2013 trok hij naar het ambitieuze K. Sint-Eloois-Winkel Sport en vanaf 2016 speelde hij één seizoen bij het al even ambitieuze OMS Ingelmunster dat kampioen speelde in derde amateur maar fuseerde met KFC Izegem. Sinds 2017 was hij zoals eerder al gemeld tot vorig weekend actief bij KVC Wingene waar hij nu dus zijn actieve carrière als doelman afsloot.

Op vraag van trainer Didier Degomme gaat de ex-doelman nu de uitdaging aan om zich bij Torhout KM te bewijzen als keepertrainer. Met de in Izegem geboren Meulebekenaar is de sportieve staf nu compleet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *