Hersamenstelling sportraad

Op donderdag 16 mei vond de hersamenstelling van de sportraad plaats, adviesraad voor het stadsbestuur op vlak van sport.

(Leden van de raad van sportambassadeurs met Heidi Trio en Rita Dewulf. V.l.n.r.: Sissi Callewaert, Heidi Trio, diensthoofd sport, Bart Schepens, Jürgen Boterberge, Patrick Bostoen, Ivan Rabaut, Iris Goddyn, Stefanie Devroe en schepen van sport Rita Dewulf. Herwig Reynaert en Annie Vanhullebus waren verontschuldigd.)

Daarbij werd afscheid  genomen van de leden Henri Pollefeyt, Albert Bossuyt (verontschuldigd) en Greet Meulemeester. De leden van de sportraad bestaan uit afgevaardigden van de Torhoutse sportclubs. Er zijn drie vergaderingen per jaar en in tegenstelling tot vroeger wordt niet meer gewerkt met plaatsvervangers. Een aanwezigheid per jaar van een club is voldoende om bijkomend te scoren voor subsidies. Er zijn drie vergaderingen op jaarbasis.
Die leden van de sportraad herbevestigden Patrick Bostoen als voorzitter en verkozen Ivan Rabaut tot ondervoorzitter.
Het bestuur van de sportraad wordt vanaf nu vervangen door een raad van sportambassadeurs. Dat zijn: Patrick Bostoen, Jürgen Boterberge, Sissi Callewaert, Stefanie Devroe, Iris Goddyn, Ivan Rabaut, Herwig Reynaert, Bart Schepens en Annie Vanhullebus.
Zij vergaderen drie keer per jaar.
Tot slot is er een dagelijks bestuur dat samengesteld is uit de voorzitter, de ondervoorzitter, de secretaris van de sportraad (nog te kiezen door de raad van sportambassadeurs), iemand van de sportdienst en de schepen van sport.

Zie meer:

IMG_1404.jpg
IMG_1405.jpg
IMG_1406.jpg
IMG_1407.jpg
IMG_1408.jpg
IMG_1409.jpg
IMG_1401.jpg
IMG_1402.jpg
IMG_1403.jpg
IMG_1404.jpg
IMG_1405.jpg
IMG_1406.jpg

(c) Apriotief bvba

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *