Signz krijgt SI’BON erkenning

Signz,  specialist in reclame en decoratie, van grafisch ontwerp, tot productie, tot realisatie. ontving het keurmerk Erkend Signbedrijf. Signz is gelegen in de roeselaarseweg.

SI’BON is de brancheorganisatie voor onderscheidende, erkende en gekwalificeerde signbedrijven.

Na het succesvol doorlopen van de selectieprocedure, mocht Signz op 16 mei 2019 de officiële erkenning in ontvangst nemen. Deze erkenning draagt bij aan de identiteit en herkenbaarheid van Signz binnen de branche.

Als signbedrijf is Signz een specialist in reclame en decoratie. Gevelreclame, lichtreclame, bord- of autoreclame, instore reclame en bewegwijzering: het erkende signbedrijf verzorgt het gehele traject van ontwerp tot en met de productie.

Kwaiteit staat voorop

Getoetst is of Signz uitsluitend werkt met kwalitatief goede materialen, moderne apparatuur en over gedegen opgeleid en vakbekwaam personeel beschikt. In dit geheel dient het keurmerk van SI’BON gezien te worden als kwaliteitsmerk voor opdrachtgevers en versterkt het de relatie tussen de klant en het signbedrijf.

Aansluiting bij SI’BON is deel uitmaken van een organisatie

 “Wij houden elkaar onderling op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen”, zo vertelt zaakvoerder Geert Van Hollebeke. “We kunnen elkaar steun bieden bij het naar buiten treden en kunnen door samenwerking landelijk opereren. Maar niet alleen voor onszelf is deze certificering belangrijk. Opdrachtgevers weten dat zij bij een SI’BON erkend bedrijf zeker kunnen zijn van een vakkundig resultaat. En mocht er toch een geschil ontstaan, bemiddelt SI’BON tussen opdrachtgever en bedrijf. De opdrachtgever krijgt dus te allen tijde de service en de zekerheid die zij verwacht”.

SI’BON verstrekt een kwaliteitslabel aan het signbedrijf, waardoor de klant in de gelegenheid wordt gesteld het echte signbedrijf te onderscheiden van bedrijven die het met de kwaliteit niet zo nauw nemen. Het door SI’BON erkende signbedrijf is een professionele partner voor reclame en decoratie.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *