Don Bosco kermis 2019

Op vrijdag 31 mei start de jaarlijkse kermis op Don Bosco. Ook dit jaar rust de organisatie in handen van Yannick en Stefanie van ’t Paviljoen en het organisatiecomité van de rommelmarkt.

Vrijdag 31 mei 2019

17 uur: opening kermis, grote tent voor ’t Paviljoen

20 uur: koers op rollen (vooraf in te schrijven via ‘t Paviljoen)

Afterparty DJ Benny Boens

 

Zaterdag 1 juni 2019

15-17 uur: Namiddag voor kinderen met springkasteel, animatie, … in de Pastoriestraat

15-18 uur: Grime- en kapsaloon door Roodvonk

21 uur: covergroep Devils after Monkeys

22.30 uur: vuurwerk

 

Zondag 2 juni 2019

6-18 uur: start rommelmarkt met ontbijtbuffet in ’t Paviljoen
Inschrijven: www.donboscorommelmarkt.be

Verschillende broodjes, beleg: kaas, ham, brie, zalm…Griekse yoghurt met granola, roerei, spek fruit, koffie, glas fruitsap…18 euro pp- 10 euro per kind.
Vooraf inschrijven bij ’t Paviljoen.

10.30-12.30 uur: Marcel Cyclette, walking act op de rommelmarkt

Maandag 3 juni 2019

Afsluiter kermis

 

Locatie

Omgeving Don Boscoplein en ’t Paviljoen

Cultuurinjecties

GRIME- EN KAPSALOON kinderanimatie De gegrimeerde snoeten werken aanstekelijk. Snelheid, sfeer en topkwaliteit gaan hand in hand. Het kapsaloon is hip. Trendy en opvallend. Extravagante, kleurrijke, speelse en echt koele kapsels worden in hoog tempo getoverd in alle mogelijke haartypes. Kinderen jong en oud, en ook volwassenen durven wel eens plaats te nemen… U krijgt iets unieks waarbij bijna elke mama of papa zegt dat ze het zo mooi nog niet geweten hebben… De oh’s en ah’s, en de wonderlijke kindersnoetjes bij het kijken in de spiegel, daar doen we het voor!

MARCEL CYCLETTE walking act Marcel is een ‘artiest fantaisiste’. De Cyclette waarmee hij zich verplaatst heeft tegelijk iets vintage en futuristisch. Bovendien zit het vol fantasierijke snufjes en klinkt er ook een bijpassend muziekje.

Boomlange Marcel steekt graag eens zijn vuurpijp aan, danst graag op een jazzy beat en laat zich inspireren door het publiek en het moment. Improviseren, clownerie en jongleren staan centraal in deze act.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *