Hulp nodig bij je belastingaangifte?

De FOD Financiën organiseert dit jaar opnieuw enkele zitdagen in Torhout voor het invullen van de aangiften in de personenbelasting aanslagjaar 2019, inkomstenjaar 2018.

 

Zitdagen enkel op afspraak via 050 89 36 30

Langskomen met je belastingaangifte kan enkel op afspraak. Een afspraak maken kan telefonisch via 050 89 36 30.

In eerste instantie wordt dit voorbehouden aan de inwoners van Torhout. Mensen van buiten Torhout worden voorlopig nog doorverwezen naar de buurgemeenten. Die kunnen geconsulteerd worden op de website van FOD Financiën via https://financien.belgium.be/nl/particulieren/belastingaangifte.

Vanaf 11 juni kunnen ook niet-Torhoutenaren een afspraak maken, indien de experts van FOD Financiën op dat moment nog ruimte hebben in hun agenda.

Waar en wanneer?

De zitdagen vinden plaats in cultuurcentrum de Brouckere (Aartrijkestraat 6, 8820 Torhout), alle werkdagen van woensdag 5 juni 2019 t.e.m. woensdag 26 juni 2019.

 Niet vergeten

Heb je een afspraak en kom je langs? Vergeet dan zeker je belastingbrief en je identiteitskaart niet. Zonder identiteitskaart kunnen de experts van FOD financiën geen hulp bieden.

 Een aangifte doen voor iemand anders?

Doe je een aangifte in naam van iemand anders? Dat kan enkel als je van die persoon een volmacht hebt. Breng ook samen met het ingevulde en ondertekende volmachtformulier een kopie mee van de identiteitskaart van de volmachtgever. Een link naar het volmachtformulier vind je hier https://www.torhout.be/hulp-bij-belastingaangifte

Je belastingaangifte invullen kan ook online via http://www.taxonweb.be/. FOD financiën biedt telefonische hulp via het nummer 0257 257 57.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *