3de editie Land of Love verwacht 7500 bezoekers


Na twee heel succesvolle edities van het muziekfestival Land of Love in Torhout maken de organisatoren bekend dat ze het festival blijven uitbreiden. Komende zomer, op zaterdag 31 Augustus, zal de 3de editie van Land of Love plaatsvinden op de terreinen langs de steenveldstraat. De organisatie hoopt voor de derde maal op rij het bordje uitverkocht te kunnen plaatsen aan het festival, en zet verder in op de beleving van de bezoekers.

(De organisatoren Frederik Desmet, Emma Couvreur en Frederick Muys)

De eerste editie van Land of love kon 4.000 bezoekers bekoren, vorig jaar steeg dit naar 6.000. Dit jaar wil de organisatie verder groeien en stellen ze 7.500 tickets beschikbaar. Wegens onder andere de toenemende productiekosten zien de organisatoren zich genoodzaakt een kleine prijsstijging van € 40 naar € 45 door te voeren. Deze wordt echter deels gecompenseerd door de toegang van de toiletten vanaf dit jaar gratis te maken, en de prijs van de drankbonnen niet te verhogen, hoewel de drankleveranciers intussen hebben aangekondigd dat de prijzen voor hun drank zullen stijgen.

Belangrijk om weten is dat de voorverkoop reeds op volle toeren draaid. Tijdig tickets kopen is dus aangeraden.

“Het VIP gedeelte van het festival is helemaal hertekend. Na feedback van de bezoekers de vorige jaren willen we deze formule opwaarderen naar een ware VIP-beleving, waar onder andere ook een kwalitatieve maaltijd en heel wat drankbonnen bij horen. Deze ‘Golden Tickets’ kosten 130 Euro”, zegt Frederick Muys

“We investeren ook verder in de vier indoor podia: zo wordt de Retro tent weer groter, werken we voor de Techno tent samen met een heel gerespecteerde naam in het Belgische nachtleven, en krijgen de live bands nog een prominentere plaats in de tevens groter gemaakte Rock tent. Ook voor de Hardstyle tent voorzien we weer een fijne line-up, en op het imposante Main Stage – toch wel ons visitekaartje – hebben we tal van nationale en internationale namen, waarvan de meesten deze zomer exclusief bij ons spelen.”

Over die Main Stage kan de organisatie nu al zeggen dat het een technisch hoogstandje wordt. “Wie de social media kanalen volgt weet intussen al het thema voor dit jaar: Pandora’s Box. Wie de mythe kent, weet dat de doos van Pandora beter gesloten blijft. Maar wat er gebeurt als ze toch geopend wordt, zal de bezoeker op 31 augustus live in Torhout moeten komen zien.”

Medewerkers

Om af te sluiten: Niets minder belangrijk natuurlijk dan een goeie crew van medewerkers.

Ook voor de komende editie kunnen medewerkers zich opnieuw inschrijven. Dit kan vanaf nu al via www.landoflove.be/medewerkers.

Alle info en tickets: www.landoflove.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *