De zwemmende winnaars van mei

Het stedelijk zwembad bestaat 50 jaar en dat viert men het hele jaar door met een feestelijk programma. In juni verwent men de studenten met blokzwemmen en een Summer Swim-In.

dav

vlnr. Rita Bouckaert, Kristof Dewaele, Rita Dewulf, Andrès Lievens met zus en mama, Adama Kalissa.

Blokzwemmen en Summer Swim-In

Heel wat studenten vinden in de maand juni de weg naar het zwembad voor een gratis zwembeurt tussen het studeren door. De examenperiode wordt afgesloten met een Summer Swim-In. Samen de jeugddienst zorgen we tijdens de Summer Check-In in het zwembad voor een sportief alternatief: op 21 juni van 14 tot 16 uur is het zwembad de ‘place to be’. DJ Mole zorgt voor de muziek en sfeer. Jongeren kunnen hun eigen luchtmatras mee brengen om heerlijk te chillen in het water. Inschrijven vooraf is niet nodig. Toegang is gratis en er is een gratis ijsje voor de eerste 100 deelnemers.

Kom zwemmen en win!

Onder alle zwemmers die komen zwemmen tijdens de publieke zwemuren, worden maandelijks 2 winnaars geloot. De eerste krijgt een 20-beurtenkaart, de tweede een mooi badlaken.  De gelukkige winnaars van de maand mei zijn Rita Bouckaert en Andrès Lievens. Ook in juni, juli en augustus krijgen alle zwemmers een lotje bij elke publieke zwembeurt.

Brevetzwemmen

Een doorlopende leuke activiteit is het maandelijkse brevetzwemmen“, zegt schepen van sport Rita Dewulf. Elke eerste vrijdag van de maand tussen 18.15 en 21 uur kan je een zwembrevet halen. Meldt dit even aan de kassa en bij de redder en uw lengtes worden geteld.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *