Nacht van Vlaanderen 2019

Op vrijdag 21  en zaterdag 22 juni staat de 40ste editie van de Nacht op het menu. De voorinschrijvingen leverden alvast een nieuw record op: 2262 lopers en 2570 wandelaars, goed voor een totaal van 4832.

Vrijdag 21 juni

5km Start To Run Start om 19 uur (verkeersvrij vanaf 18.30 uur )

Sportstadion-Industrielaan – Bruggestraat – Vestingstraat – rond punt – ’s Gravewinkelstraat – Oostendestraat – Zwanestraat – Markt – Hofstraat – Conscienceplein – Boeiaardstraat – Bassinstraat – Elisabethlaan – Tinneburgstraat – Ruddervoordestraat – Groenhovestraat – Donaustraat – E. Claeslaan – H. Verriestlaan – Sint-Jozefstraat – Bruggestraat – Industrielaan.

20 uur start halve marathon en marathon

Start om 20 uur Parcours afgesloten van 19 tot 01.30 uur

Geen verkeer vanuit Ruddervoorde / Veldegem

1° ronde: is de startronde marathon en tevens het volledig parcours van de halve marathon!

Torhout:

Sportstadion – Industrielaan – Bruggestraat – Vestingstraat –rond punt – ’s Gravewinkelstraat- Oostendestraat- Zwanestraat – Markt – Hofstraat- Conscienceplein- Boeiaardstraat- Bassinstraat- Elisabethlaan – Tinneburgstraat – Ruddervoordestraat – Groenhovestraat – Ruitjesbosstraat tot onder viaduct ventweg- Ventweg Noord- LINKSAFRegenbeekweg-Korenbloemstraat- Bergenstraat-

Ruddervoorde-Oostkamp: Bergenstraat-Hertog Vanclevenstraat-Hogestraat-Veldegemsestraat

Veldegem/Zedelgem:

Koningin Astridstraat – Rembertstraat- Steenovenstraat – Halfuurdreef- Bergenstraat -Belledreef

Torhout: Cijnsdreef Rozeveldstraat – Zandbergstraat – Korenbloemstraat – Ruitjesbosstraat – onder viaduct- Groenhovestraat – Donaustraat – E. Claeslaan – Brildam – onder viaduct spoorweg- Papebrugstraat – Beerstraat –Zwanestraat –Aankomst Markt voor de halve marathon

2 lokale lussen enkel voor de marathon!

Torhout:

Markt – Hofstraat – Boeiaardstraat – Basinstraat – Elisabethlaan – Tinnenburgstraat – Tuinstraat – Bollestraat- Hennestraat – Koolskampstraat- Dweersstraat – Parkstraat – Rozenstraat- Parkstraat – Kwaplasstraat – Ruddervoordestraat– Kersouwkensstraat – Bosdreef – Groenhovestraat – Donaustraat – E. Claeslaan – Brildam – onder viaduct spoorweg- Papebrugstraat – Beerstraat –Zwanestraat – Aankomst Markt

20.15 uur: start 10km Tom Compernolle en aansluitend alle wandelaars

Sportstadion -Industrielaan – Bruggestraat – Vestingstraat –rond punt – ’s Gravewinkelstraat- Oostendestraat- Zwanestraat – Markt – Hofstraat- Conscienceplein- Boeiaardstraat- Bassinstraat – Elisabethlaan – Tinneburgstraat – Ruddervoordestraat – Kersouwkensstraat – Bosdreef – Torendreef – Regenbeekweg – Ventweg Zuid – Keibergstraat- Sint-Jozefstraat – Industrielaan – Sportstadion.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *