Degryse kachels & vuren

 

Jimmy Degryse en Ulricke Staelens straten hun zaak op in de Bruggestraat maar verhuisden een tweetal jaar geleden naar de Oude Gentweg. Je vindt er haarden en kachels voor buiten en binnen. Hout-, gas-, pellet-, bio-ethanol- en elektrische kachels maar ook inbouw- en inzethaarden voor pellets, hout en gas. Kookfornuizen op hout vind je er ook. Het bedrijf staat ook zelf in voor de volledige installatie en inbouw van kachels en haarden. Ook nieuw zijn de bbq’s, plancha’s en tigerfires. Tot eind juni krijg je op een 30-tal toonzaalmodellen tot -50% korting!

  • Groot aanbod aan kachels en vuren
  • Eigen technici die alles van A tot Z doen
  • Service met grote S

Degryse kachels & vuren
Oude Gentweg (thv 31)
8820 Torhout
050 22 11 79
mailto:info@degrysekachels.be
http://www.degrysekachels.be/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *