De klasse van Hof van Engeland

“Het Hof van Engeland moet een gezellige plek worden met een familiale sfeer”, zegt Katelijne Houtteman die sinds december 2018 de zaak uitbaat. “Wij bieden een ruim gamma bieren aan van licht tot straf…Torhoutenaere, cuvée des Trolls, Kwaremont…Streekbieren maar ook picon en huisgemaakte cocktails zijn specialiteiten. Uiteraard kan je ook iets eten. Achteraan is er een parking en een mooi zonneterras. “

  • Geklasseerd statig gebouw
  • Zonnig terras
  • Voor een knabbel en een babbel

Actie: like facebookpagina en maak kans op een spaghetti

Hof van Engeland
Oostendestraat 194
8820 Torhout

050 51 03 53
Facebook:hofvanengeland

One thought on “De klasse van Hof van Engeland”

  1. Je bent er steeds van harte welkom, waardin Kathelijne staat te springen om u met de glimlach te bedienen! Spaghetti en vele andere snacks zijn er heerlijk, eigen-bereide kaas/garnaalkroketten en de “Picon van ’t huis” zijn een specialiteit. De waard staat altijd klaar voor een grap en/of een babbel. Parking voor de fietsen in het zicht van het zonnig terras! Allen daarheen, de afwezigen hebben ongelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *