43ste Paardenmarkt op 29 juni

Op 29 juni komen eigenaars en liefhebbers van het paard weer uit alle windhoeken richting de Torhoutse Paardenmarkt. De laatste jaren kregen de spannende stamboekwedstrijden en de traditionele handelsmarkt steeds meer kinder- en randanimatie rondom zich, en dat zal dit jaar niet anders zijn.

Ook in de tijdelijke piste op de markt zal spektakel en plezier opnieuw niet ver te zoeken zijn. Om 13.45 uur vind je er kinderplezier met trekpaarden, een niet te missen show. En met het VLTI (om 14.30 uur) en Manege Groenhove (15 uur) kleurt het programma dit jaar weer Torhouts.

Aansluitend kan je genieten van de verkiezing Peerdenkoningin 2019 én tal van andere slotspektakels. Spendeer de laatste zaterdag van juni in Torhout en geniet van deze prachtige dag in het teken van het paard.


Met afsluitende spectaculaire show: Riddertoernooi in de piste om 17.45 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *