Groepsopvang De Kikker

Waar vroeger het schooltje van het gemeenschapsonderwijs stond in de Revinzestraat in Don Bosco wordt nu verwoed gewerkt. Maar een gebouw is al helemaal af: kinderopvang De Kikker. De Kikker 7 is het eigenlijk. De opvang biedt plaats aan 36 kindjes.

In 2005 startte Ann Seys samen met haar dochter Stefanie Versluys met een eerste kinderopvang in Zeebrugge met de naam De Kikker. In 2009 werd in Sint-Michiels De Kikker 2 geopend. En zo ging het verhaal verder… Ondertussen telt de groep Stann 8 vestigingen.

Van 0 tot 3,5 jaar

Ann Seys: “Kinderen van 0 tot 3,5 jaar kunnen terecht in onze groepsopvang bij geschoolde, gemotiveerde, kinderbegeleiders. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Er wordt geen onderscheid gemaakt op basis van cultuur, nationaliteit, maatschappelijke afkomst, geslacht, geloofs- of levensovertuiging, zorgbehoeften of noden.” “Onze kinderbegeleiders ondergaan een selectieprocedure en volgen permanent vormingen zodat kwaliteitsvolle opvang gegarandeerd wordt. De eerste aanspreekpunten van de Kikkers hebben een coördinerende en begeleidende functie tegenover de kinderbegeleiders, ouders en kinderen. In onze missie werken wij samen met de lokale besturen in onze regio en externe actoren binnen de groepsopvang.” “Om te slagen in ons opzet is het van essentieel belang dat zowel ouders, kinderbegeleiders als de dienst vertrouwen hebben in het opvanggebeuren. Om deze vertrouwensband te garanderen zijn openheid, duidelijkheid, eerlijkheid en respect bij alle partijen noodzakelijk.”

De groepsopvang is erkend en staat onder toezicht van Kind & Gezin.

Er wordt betaald volgens het in komen van de ouders.

  • Nagelnieuwe accommodatie
  • Up to date geschoold personeel
  • Heerlijke buitenruimte

Stann bvba – De Kikker 7
Openingsuren: 7.30 tot 18.30
+32 (0) 467 01 72 56
Revinzestraat 56
8820 TORHOUT

www.groepsopvangdekikker.be

Zie meer:

IMG_2082.jpg
IMG_2084.jpg
IMG_2085.jpg
IMG_2086.jpg
IMG_2090.jpg
IMG_2094.jpg
IMG_2065.jpg
IMG_2066.jpg
IMG_2067.jpg
IMG_2069.jpg
IMG_2070.jpg
IMG_2075.jpg

(c) Apriotief

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *