Geslaagde proclamatie Atheneum Eureka

Donderdag 27 juni 2019 vond de plechtige proclamatie plaats in het atheneum Eureka in de Rijselstraat 110 in Torhout.

 

Op dit ultieme slotfeest blikte Maxime De Winne, acteur en leerkracht niet-confessionele zedenleer, samen met de leerlingen terug op hun schoolloopbaan en werden naast de diploma’s en getuigschriften ook enkele prijzen uitgereikt.

Tayeb Bouziani uit 6MO en Gabriela Wozniak uit 6VZ werden vanuit de school gelauwerd omwille van hun sterke GIP verdediging en eindeloze hulpvaardigheid. Luna Devarrewaere uit 6HW nam de prijs ‘Ambassadeur van het GO!’ in ontvangst. Jeffrey Declerck van Howest reikte twee ‘Prijsbeest’-trofees  uit. Jenka D’Hulster uit 6HA en Jonas Schoonbaert uit 6EM werden beiden gehuldigd als ‘Howest Prijsbeest 2019’ voor hun gedreven persoonlijkheid, sterk in het nemen van initiatief en samenwerken.

“Wij van atheneum Eureka zijn trots op élke leerling”, gaat Maxime De Winne verder en vraagt vervolgens elke leerling om beurt op het podium om hun welverdiend diploma of getuigschrift van het secundair onderwijs uit handen van hun klastitularis in ontvangst te nemen. We zetten nog even alle afstudeerrichtingen op een rijtje:

–       6 wiskunde – wetenschappen

–       6 moderne talen – wetenschappen

–       6 humane wetenschappen

–       6 ondernemen

–       6 elektromechanica

–       6 verzorging

–       6 hout

–       6 mechanisch onderhoud

–       7 thuis- en bejaardenzorg

–       7 interieurinrichting

–       7 industrieel onderhoud

 

 

Het officiële gedeelte werd afgerond met de jaarlijkse afstudeerfoto in de tuinpatio en tot slot werden alle aanwezigen uitgenodigd op de receptie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *