Opening Santeboetiek

Het pop-upconcept Santeboetiek is toe aan haar derde editie! Van 28 juni tot eind augustus biedt het prachtige Kasteel Ravenhof en het park, een ontspannend aanbod voor jong en oud.

Vanaf 28 juni opent Santeboetiek haar deuren en kan je terug genieten van een drankje in het park, een workshop bij Thee en ‘T ander of je kan er keramiek bakken. Dit jaar komt ook Wisperminne met kinderyoga, of relaxatie-activiteiten voor de kinderen.

Kathy Bruyneel, met liefde voor aardewerk: Een paar jaar terug flakkerde de liefde voor het pottenbakken op bij de Ichtegemse kunstenares. Ze volgde een cursus in het TIC in Torhout en schafte een draaischijf en oven aan. Ze had de smaak te pakken de draaide zelf eigenhandig de geboortepotjes voor de geboorte van haar dochtertje. Zalig mooi! Kathy brengt op Santeboetiek een uitgebreider aanbod met haar pottenbakkerijtje waar ze zelf, maar ook anderen (kinderen, mensen met een handicap, volwassenen), tot rust laat komen door met de handen in de klei te vertoeven. Tijdens deze creatieve sessies kan je ook genieten van een kopje thee en andere’ versnaperingen.

 

Wanneer?

Maandag: mini tearoom van 13.30-17.30 uur

dinsdag: gesloten

woensdag, donderdag en vrijdag: pottenbakken van 13-17 uur

zaterdag en avonden: pottenbakken, feestjes,… op afspraak

Zondag: mini tearoom van 13.30-17 uur

Wisperminne: unieke en ontspannende relaxmomenten:

Famke Hemeryck is kinderyogadocent van opleiding. Ze is gedreven in haar werk met kinderen en geniet van de afwisseling tussen beweging en rust. Kinderyoga biedt kinderen de tijd om de vele indrukken en prikkels van elke dag te verwerken. Ze combineert deze fijne sessies ook met talenten zoeken en natuuractiviteiten. Bij Wisperminne krijgen kinderen en jongeren de tijd en de ruimte om zichzelf te zijn, om te ontdekken wat ze in zich hebben en om te groeien in wie ze zijn.

 

Wanneer? Op dinsdag, vrijdag en zondag in de namiddag.

 

  • The Message Ginbar: Deze enthousiaste herborist en gin-man is al sedert 2017 een vaste waarde in het park Ravenhof. Je kan er ook dit jaar genieten van een frisse gin-tonic tijdens één van de activiteiten in het park. Heinz Van Roye, een Brugse fotograaf en fervent gin- en whiskyliefhebber, pakt ook deze editie uit met zijn eigen huisgin, ‘The Message’. De gin bestaat naast jeneverbessen uit geneeskrachtige kruiden met een heilzame werking op bloed, maag en darmen, maar de exacte samenstelling van de botanicals wordt geheim gehouden. Reden genoeg om te komen proeven! Wanneer? Dagelijks geopend tussen 14 en 23 uur, behalve op maandag.

 

Opening Pop-Up Ginbar The Message met live optreden van Old Skool Jazz & Blues band. 🎤🎹🎷 Open om 19 uur, optreden 20 uur… Iedereen van harte welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *