3000 euro voor Kom op tegen Kanker

Op zondag 24 maart organiseerde SKAT (Sociaal Aktiecomité Torhout) voor de tweede keer een ontbijt voor Kom op tegen Kanker. Het ontbijt vond plaats in de parochiezaal De Bosgalm in de wijk Don Bosco in Torhout.

 

“Het ontbijt werd een onverhoopt succes, meer dan 300 mensen kwamen het goede doel steunen. Met de hulp van de leden van SKAT en veel vrijwilligers hebben we dit ontbijtbuffet voorbereid en alle aanwezigen kunnen bedienen.  Als voorzitster ben ik dan ook enorm dankbaar voor zoveel steun van alle aanwezigen op ons ontbijt. We hadden nooit gedacht dat we terug zoveel aanwezigen zouden hebben”‘, zegt Erna Christiaen.
Dat leverde uiteindelijk een cheque van 3000 euro op voor Kom op tegen Kanker en die werd overhandigd op vrijdag 28 juni.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *