Gratis naar Circus Barones

Van woensdag 3 juli  tot en met zondag 7 juli staat Circus Barones op de parking aan het zwembad in Torhout.  Torhoutvandaag geeft 15 gratis duotickets  weg voor vrijdag 5 juli om 16 uur. Lees hieronder wat je daarvoor moet doen!

Nieuwe show “Surprise”

Na de succesvolle tournee van vorig jaar die de naam ‘reis door de wereld’ liet het circus Barones zich dit jaar inspireren door de meest bekende sprookjes. De inmiddels beroemd geworden clown Patatje is jouw gastheer en voert je mee doorheen sprookjesland op zijn vliegend tapijt. De acrobaten, clowns en dieren van circus Barones brengen een wervelende show die de toeschouwer niet enkel zal verbazen of doen lachen maar ook tot ontroering zal brengen.

Vier jonge Hongaarse dames brengen een adembenemend nummer hoog in de nok van het circus uitgevoerd op een draaiende perche carroussel. Ook de clowns laten zich niet onbetuigd en voeren een van oudsher bekende Engelse dame de piste in met een eigenzinnig taxivoertuig dat tot hilarische toestanden leidt. Uiteraard zijn er nog vele andere mooie acts tijdens dit 2 uur durend programma… Op een nieuwe piste met nieuwe licht- en geluidstechnieken.

 

Wanneer?

Woensdag  om 16 uur
Donderdag om 16 uur
Vrijdag om 16 uur
Zaterdag  om 16 uur
Zondag om 11  en om 15 uur

Zondag om 11 uur familievoorstelling volwassenen betalen kinderprijzen (zie lijst kassa)

15 gratis duotickets

Wij geven 15 gratis duo tickets  ( 1 duo ticket heeft een waarde van 50 €). Die zijn enkel geldig op vrijdag 5 juli om 16 uur .

Wat moet je doen? Je mailt naar circusbarones.secretariaat3@gmail.com en naar info@torhoutvandaag.be (in cc)  met naam en volledig woonadres en als onderwerp torhoutvandaagbarones

De lijst van de winnaars wordt bekend gemaakt via facebook torhoutvandaag en www.torhoutvandaag.be. Tickets liggen dan ook klaar aan de kassa. Er kan maar 1 duo ticket per persoon weggeven worden op het zelfde woon- en email adres!!!

En  de winnaars moeten zich ZEKER  persoonlijk aanmelden op vertoon van paspoort en e-mail die ze ontvangen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *